Links som jeg selv vil beskrive dem

 

www.madmor.dk mangler du ideer til en god middag? Eller søger du opskrifter som er sunde og billige?  Eller mangler du lige den helt rigtige dessert? - Hvis du søger ernæringsrigtig, sundt og billig mad er dét her samlingen som skal ses. Her er ernæringsskemaer for samtlige opskrifter i databasen og der er over 200 herlig opskrifter og den vokser ganske pænt hurtigt. Du kan også spørge en professionel ernærings uddannet til råds så klik forbi du ikke fortryde det!

www.jubii.dk - Her finder du en søgemaskine, og Danmarks nok bedste chat. Det er den mine venner og jeg selv bruger. Du finder også en masse andre funktioner, som for eksempel 'gamle venner', hvor du kan være heldig at finde frem til, og få kontakt med gamle venner og evt. naboer.

www.skibet.dk / chat.jubii.dk - De to direkte veje til M/S Jubii chatten. En chat som klart kan anbefales, og som bare skal prøves. Man bliver taget godt imod som ny lige med det samme, da man kommer ind i et modtagelsesrum (kaldet 'Landgangen'), hvor der er en masse erfarne chattere der er klar til at hjælpe en i gang.

www.havnekontoret.dk - Dette kaldes et chatfansite. Det er en side hvor man kan få hjælp til alle de funktioner der er på chatten, og stort set alle andre spørgsmål om chatten man måtte have, kan blive besvaret. Dette site er det OFFICIELLE chatfansite, og det bliver bliver lavet af nogle af de mest erfarne chattere.

www.dizzy4u.dk/chatfester - Hvis du gerne vil se billeder af chattere når de er værst - dvs. til chatfester - så skal du prøve at tage et kig på det her site. Her kan du nemlig finde billeder fra mange af de chatfester som er blevet holdt privat for og hos chattere... altså fester uden indblanding fra Jubii A/S og/eller JubiiNation. Det skal lige bemærkes, at dette site er helt nyt, så der er ikke så mange fester endnu, men de kommer... bare vent... ;-) *S*

www.DizZy4u.dk – læs artikler, opret en bruger og skriv til andre bruger, find nyttige links til andre spændene sider ja kort sagt tjek siden ud den er under konstant udvikling. Den tilhører min bofælle, som også 'hoster' det her site.

www.dizzy4u.dk/fisk - Fiskesiden... hvis du holder akvariefisk, så kan du finde en masse nyttige informationer om mange forskellige arter her. Siden er lavet af min bofælle og mig, og vi skriver om alle de forskellige fisk vi selv holder. Til hver beskrivelse er et billede som vi selv har taget af fisken. Du finder også links til akvarieklubber over hele landet, og et diskussionsforum, hvor du kan stille spørgsmål om alt indenfor fiskehold, til andre brugere af sitet og os.

www.image.dk/~jep - Det er min fars hjemmeside. Den indeholder en MASSE om genealogi (slægtsforskning) og en særlig del om hans foretrukne bil... en Wartburg. Her kan du også finde - hvis du leder - afslørende billeder af mig som lille ;-) *G*