Om DMLN aka Bucaneergirl

Ja, her er jeg så. En ung frisk kvinde på 24 år (snart 25), som bliver kaldt Ditte Maria Lykke Nielsen og tjah... derfor er navnet på min side 'DMLN' ;-)

Jeg har og forbliver altid en Østerbro's pige/kvinde fra København da jeg har levet hele mit liv der også selvom det skulle ende med at jeg flytter herfra en dag! Jeg har set udviklingen i mit område i 24 år og har tænkt mig så længe det kan lade sig gøre at blive ved med at følge min barndoms gade *S*
Det lyder nok underligt for mange men sådan har jeg det altså *S* 
"ude godt men hjemme bedst" 

Mit chatnavn overalt her på nettet er Bucaneergirl. Ja, når nu jeg siger overalt, så er det jo ret bredt, men der er mange steder her på nettet, hvor jeg tilbringer min tid, har fx en bruger på Jubii www.skibet.dk som dog ikke bliver brugt særligt flittigt da det ikke helt er det samme som det var en gang. Jeg har også min elskede ICQ (39 64 25 66) som desværre ikke bliver brugt da mere eller mindre alle har forladt den og min msn (bucaneergirl@msn.dk), som jeg er online på i døgnets 24 timer (mere eller mindre) - ikke at jeg sidder foran computeren hele tiden, men det er mig en pine at lukke min msn ned... nok mest fordi jeg altid glemmer at sætte den online igen, men det siger vi ikke til nogen *shhh*

derudover er jeg også på www.komogvind.dk og det nyeste sted ARTO.dk - er flere steder men ikke så tit så vil ikke nævne dem.

Men chat sider siger mig ikke meget mere også fordi man har lige fundet ud af det så bliver det lavet om, lukkes eller der kræves bruger betaling og det jeg godt nok træt af! Så har taget lidt afstand til det men er da stadig og finde på min msn.

Men den meste kommunikation med omverden sker nu irl eller gennem mobilen.. den har man jo altid med på farten.

Til daglig går jeg i ”skole” - på Københavns Pædagog Seminarium.
Jeg vil nemlig gerne være cand.pæd. i sidste ende *SS*

Lige nu er jeg i 1 løn praktik i en vuggestue men vender tilbage på seminariet i slutningen af januar.

I fritiden er jeg sammen med min hund Sussi og min dejlige kat Walther og Michael min rigtige søde mega gode ven som jeg bor sammen med... og så mine andre venner når jeg har tid, og de har tid og ja min mor og far.

Jeg bruger også noget af min tid på at chatte, som det nok er gået op for dig(?) Jeg synes at det er en spændende måde at møde nye venner på, og det er dejligt fordi man lære det indre af en person, før det ydre. Det er jo netop det indre der tæller, ikke? *S* Man kan jo være tilbøjelig til at sortere mennesker fra IRL der ikke er nær så kønne, men det er en dum ting, for de kan jo have et lige så godt - og endda bedre - indre, end de kønne/smukke. 

Det bliver dog ikke til så mange nye bekendtskaber for tiden har alt for travlt med at holde dem jeg har ved lige ved siden af mit fuldtids studie. Men skriv endelig hvis du har fundet noget du kan lide nemmerlig MIG *SSS*

Jeg har også en søster her på nettet - ikke gennem blod, men sind. Hun chatter også på M/S Jubii og hendes chatnavne er Tazzie87 og LØVEN_87 og derudover er hun på arto.dk under navnet Tazziepigen. Hun er en dejlig sød og rar pige på 18 år lige om snart, og så er hun en del genert... men hvad... det er jeg jo også selv *LOL* Hun har fået en hjemmeside som med tiden skal indeholde en masse om delfiner. Så er delfiner noget for dig, så smut ind på http://www.dizzy4u.dk/tazzie ...og så ikke mere om hende for denne gang.

/savner-når-hun-ikke-er-her.

Nu jeg er ved søskende har jeg ingen via blodet af hvad jeg ved af da min storebror døde omkring jeg blev født og den søster/bror? som var undervejs i mit 10 leveår ikke blev til noget desværre.

og jeg kan blive ved lidt endnu *G*

klik ind på www.madmor.dk :o)

Støt siden

Det min mors… ( KNUUUS MOR)

På forhånd tak

Som skrevet tidligere i teksten har jeg en ven som jeg bor sammen med. Michael er søreme også på M/S Jubii, og der kalder han sig *DizZy* eller Oo_DizZy_oO men ikke så tit som han har været da det heller ikke lige frem siger ham så meget mere.  Vil du vide mere om min bofælle, kan du for at få en beskrivelse af ham gå ind på http://www.dizzy4u.dk/ - det er nemlig hans domæne.
 

Ellers kan du læse noget om ham på min side om chatvenner.

 

 

Nu tror jeg ikke at jeg har mere for denne gang, så vi ses derude i cyberspace på et eller andet tidspunkt!

 

 

Mvh.

Ditte aka Bucaneergirl