Sagt om Ditte aka Bucaneergirl

Anja med Kian på skødet.

hejsa Ditte mus.
jeg vil også sige noget om dig, nå!!
Ditte er en man svinger med meget hurtigt, hun er altid klar med en hjælpende hånd når man har brug for det.
Ditte har en lige så skingrende skør humor som mig.
Ditte lægger aldrig skjul på sine følelser, ikke hvad jeg har oplevet da.
til sidst vil jeg blot sige at Ditte bære en stor del af glæden ved mit 1½ år på PGU.

knuser og krams Anja

Henrik aka Sleeper1976

Bucaneergirl er en frisk og glad pige, som jeg mener var den første jeg overhovedet chattede med på M/S Jubii. Hun er en pige med gang i, som jeg holder utroligt meget af, og hun har en humor tilsvarende min egen...oO(tror jeg nok) Hun er rigtig god at chatte med, både i alvor, og totalt freaky chatte -GG- Jeg har først mødt hende IRL (til en chatfest d. 14/9-02, red.) efter ca. 9 mdr.'s chat og der er hun ikke anderledes. Vi svinger kanont sammen, og hun er en rigtig "true friend" for alle der kender hende.

Bucaneergirl, du er bare en perle -SS-

Knuser og kammer
Sleeper1976

Nickolai aka nanoqudo / DJCosmo

Bucaneergirl er en sød og rar pige som man bare ikke kan lade være med at have som ven, hun er en vigtig ven som man kan komme til med om alt mellem himmel og jord *S*

nanoqudo

Michael aka *DizZy* / Oo_DizZy_oO

Ditte er en pige der er svær at komme udenom. Jeg faldt for hende første gang på den gamle Calsberg Barchat (aka Carlz), og er gjort det flere gange siden dengang :-D
Jeg elsker hende umådeligt højt - mere end jeg troede muligt
/blomst ;-)
Hvis du ser hende på chatten, så skal du helt sikkert tage en snak med hende - jeg må give de andre her på siden ret i, at man kan komme til hende, og snakke om hvad som helst. Hun er god til at hjælpe andre *S* du skal bare lige huske på, at du ikke bare skal læsse alt af på hende... nogle gange vil hun måske også snakke om noget af sit ;-)

Det var såmænd mine "få" ord om Ditte - min blomst - som du kan danne et indtryk ud fra... *S*

Husk! - det er altid bedst at danne sig sit eget indtryk af folk, frem for at basere det på hvad andre har fortalt ;-)

M.k.h.

Michael

Karin aka Putte2424

Ditte mødte jeg på pædagogisk værksted, januar 2002. Vi kom til at snakke sammen på en på tur, d. 1. februar, og har været veninder lige siden. Hun er en utrolig livsglad pige, som jeg vil gøre alt for. Hun har humor og er en drillepind. Vil du have dit humør op, så tag en snak med Ditte. Hun kan blive utrolig fræk, så pas på hende hvis du ikke kan følge med... Der er gang i hende. Når vi tager i byen er det hende der styrer for vildt... Hun kan blive ved, med at drikke til hun segner...*GGG* ;-) Men skal jeg være alvorlig *GGG* så er hun en der kan tage meget... men også har brug for en skulder... Skal du have hende som veninde skal du være parat til at lytte til hende, gør du det giver hun dig meget tilbage... Nå Ditte nu kan jeg ikke finde på mere om dig lige nu... men de ord her kom fra hjertet... :-)

Putte2424

Wipeout

Ditte er en utrolig sød og dejlig ven man nogen sinde kunne tænke sig at få!!
Jeg har kendt hende i snart 1 år måske lidt mere og jeg fortryder aldrig at jeg har lært hende at kende, man kan simpelthen snakke med hende om alt, man er ikke bange for at åbne for hende hvis hun får lov til at vise dig hvem hun er!!

Jeg vil simpelthen sige hvis du hellere vil undgå hende så må du fejle noget for en ven som hende vil alle have, en som man kan stole på, en som er sød, en som vil lytte hvis du også lytter til hende i ny og næ, da det jo ikke kun er dig som har problemer vel ;-)!! Men spring ud i det og mød denne dejlig kvinde og få dig jordens bedste ven for livet, som man ikke kan undgå at holde af og elske :-)!!

Hilsen Wipeout ;-)!!